Love your curly hair

De beste verzorging voor jouw krullen

Je haren moet je ten alle tijden met liefde behandelen en goed verzorgen, maar krullend haar heeft altijd net een beetje extra nodig.

Krullend haar wordt bij mij op een speciale manier geknipt. Ik knip jouw krullen eerst voor op nat haar zodat de meeste gespleten haarpunten weg zijn en na de styling op droog haar ga ik één voor één jouw krullen knippen zodat het een mooi geheel wordt. Met krullend haar houd ik de Curly Girl {cg}-methode aan. Dit houd in dat je je haren verzorgd en styld met producten die vrij zijn van siliconen, parabenen, sulfaten en het vermeiden van bepaalde oliën, mineralen en alcohol.

Waar krullen van houden:

Hydrateren

Balans tussen proteïne en moisture

Goede verzorgingsproducten

Deep co

Krullen tip: Gebruik een hydrofiele doek of microvezel doek voor het droog kneden van je haar. Slaap op een satijnen kussensloop. Gebruik een goede gel voor een langere houdbaarheid voor je krullen.
Michelle

De CG methode

Voor krullend haar hanteer ik de cg (Curly Hair)- methode. Dit houd in dat we producten gebruiken zonder sulfaten, siliconen en parabenen en daarbij bepaalde mineralen olieën en alcohol vermeiden.

Begin bij de basis

Stap 1: het wassen van je haar met: -Shampoo. Was het altijd 2 keer met shampoo de eerste keer is om te reinigen en de andere keer is om te verzorgen -Co-wash (is een reinigende conditioner) dit zou je tussendoor nog kunnen gebruiken om je haar mee te reinigen. Gebruik na de shampoo altijd een conditioner of een masker (deep-co) als je een masker gebruikt laat deze dan minimaal 20 min intrekken.

Gebruik de juiste producten

De prettigste manier om je haar te stylen en voeden is om op kletsnat haar een leave-in en een gel in je haar te doen. En evt kijkend naar wat jouw haar nodig heeft nog verdere producten.

Stijl op jouw eigen manier

Je kan je haren zo laten opdrogen of je kan een föhn met diffuser gebruiken. Het voordeel van met de föhn drogen is dat je meer volume krijgt en het is sneller droog.

Wil jij de CG methode uit proberen maar kun je wel wat hulp gebruiken?

Vul het formulier in, dan ontvang je meer informatie over mijn workshop.

Prijslijst

Bestsellers