Knippen en kleuren voor het hele gezin

Jouw mooiste haar

Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom in mijn kappersstoel. Ik ga mee met de trends en blijf mijzelf uitdagen met verschillende trainingen en cursussen. Ook draai ik mijn handen niet om voor een leuke uitdaging.

Gediplomeerd haarstylist

Sinds 2005 gediplomeerd haarstylist en ondertussen vele certificaten rijker + gespecialiseerd krullenkapster

Mijn diensten

Haren verven

Uitgroei kleuren, punten opfrissen, high- of lowlights zetten: dankzij mijn jarenlange ervaring is bijna alles mogelijk. Ik werk met een ammonia vrije kleurling voor zowel de gewone verf als voor de blondering.

Vitality's verf

Met de vitality’s zero verf of blondeer ik de haren. De ingrediënten die worden gebruikt om dit te ontwikkelen bestaan voor 83% uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is de kans om een allergische reactie te krijgen met 50% verminderd. Deze lijn is vegan, dierproef vrij en zonder ammonia.

Haren knippen

Omdat ik veelal bij de klanten aan huis kom is het prettig als de klant van te voren de haren al heeft gewassen. Een strak opscheertje, puntjes knippen of een totale metamorfose.

Krullen kapper

Krullen hebben soms wat extra aandacht nodig als het gaat om knippen. Daarom heb ik mijn certificaat gehaald speciaal voor krullen knippen.

Haren fohnen en opsteken

Heb je een feestje laat dan je haren mooi opsteken of met een mooie blow-out krijg je ook veel volume in een mooi geföhnd kapsel. En ook is een bruidskapsel mogelijk

Bruidskapsels

Ongeveer 6 weken voor jullie mooie dag komen we al een keer bij elkaar om een proefkapsel te maken en te bespreken wat je wel of juist niet mooi vind. En dan op de grote dag zelf kom ik naar jou toe en dan maken we er iets moois van. 

Haren verlengen

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie volle bos haar of wil jij langer haar maar lukt het je maar niet om je haar langer te laten groeien dan is dit een ideale oplossing voor jou. Binnen anderhalf uur heb jij het haar waar jij altijd al van hebt gedroomd. Ik werk met een vlecht techniek hierbij maak ik 2 of meerdere hele fijne vlechten strak op de huid en hieraan maak ik de wave vast met naald en draad. Heb jij interesse laat dan een berichtje achter en dan neem ik contact met je op.

Ervaringen van klanten

Tarieven

Knippen

Kleuren

Afspraak maken?

Mijn werkdagen en tijden zijn:

Maandag gesloten

Dinsdag van 9:00 tot 14:00 en van 18:30 tot 21:30

Woensdag van 9:00 tot 16:00

Donderdag van 18:30 tot 21:30

Vrijdag van 9:00 tot 14:00 en van 18:30 tot 21:30

Zaterdag: in overleg